Sport

2013.03.11. 16:05

Triatlon gála vasiakkal

A Magyar Triatlon Szövetség 2012. évet értékelő díjátadó gáláján vasiakat is köszöntöttek. Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna és lánya, Mester Dóra az első három között végeztek a ranglistán.

Horváth Erika

A SZoESE ifjúsági versenyzője, Mester Dóra triatlon és duatlon sportágban is a korosztályos ranglista harmadik  helyén végzett - ilyen eredménnyel évek óta nem dicsekedhettek az egyesület utánpótláskorú versenyzői. Cserjési Zoéval együtt mindketten mindkét sportágban aranyjelvényes minősítést szereztek.

A SZoESE egyik díjazottja, Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna (Fotó: SZoESE)

A diákolimpián elért eredményével szintén ifi aranyjelvényes lett duatlonban Kívés Blanka, valamint a 18-19 évesek között Kívés Bendegúz. A gyermek korcsoportban Bakucz Bence duatlonban érdemelt ki aranyjelvényt.

A 45-49 éves nők mezőnyében szereplő Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna érte el az egyesület legnagyobb sikerét: triatlonban ranglistamásodik, duatlonban harmadik helyezést szerzett.

A versenyzők sikeréhez az egyesület és a szakosztály vezetése mellett nagyban hozzájárultak edzőik: Tóth Zsuzsanna, Hömöstrei János, Karvalits Péter, Kelemen Tibor és Kívés István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!