Sport

2013.07.02. 15:00

Két harmadik helyezés

Remekül teljesítettek a Gencsapáti SE BMX szakosztályának a versenyzői a két soproni OB futamon.

Tóth Gábor

Az elmúlt hétvégén - szombaton és vasárnap - Sopronban rendezték a BMX cross országos bajnokság ötödik és hatodik. futamát. A kétnapos erőpróba egyben osztrák és szlovén OB futam is volt - vagyis erős, népes nemzetközi mezőny ült nyeregbe. A versenyen - a Vas megyei színeket képviselve - természetesen a Gencsapáti SE BMX szakosztályának versenyzői is részt vettek.

Felnőtt elit kategóriában Vincze Gergely teljesített remekül. egy negyedik és egy ötödik helyig jutott a döntőben. A selejtezőkben pedig volt egy nagyszerű, hibátlan versenye, ami futamgyőzelmet ért. A cruiser kategóriában Molnár Bence is két pontszerző helyet jegyezhetett fel magának. Egy hatodik és egy harmadik helyezéssel térhetett haza - főleg a bronzérem figyelemre méltó teljesítmény.

A 13-14 éves licences kategóriában Horváth Bendegúz szombaton negyedik, vasárnap pedig és harmadik lett - ezzel ő teljesített a legjobban a gencsapáti klub versenyzői közül. A szakosztály az edzéseit Gencsapátiban, a labdarúgópálya melletti BMX pályán tartja hétfő, szerdán és pénteken. 17.30-tól 19 óráig. Ahol várják a sportág iránt érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!