Sport

2013.09.11. 17:01

Sakk: alsószölnöki bravúr

Vas megye - Nemcsak az NB I-ben, az alacsonyabb osztályokban is megkezdődött a bajnokság. Az NB I/B-s Alsószölnök bravúrgyőzelemmel nyitott idegenben.

Horváth Erika

Bp. HÜSI–Alsószölnöki STE 5,5-6,6

Budapest, NB I/B-s sakk csapatbajnoki mérkőzés.

Kilenc táblán „papíron" a fővárosiak voltak erősebbek, de erre az asztalnál alaposan rácáfoltak az alsószölnökiek. A bravúros siker elsősorban a három győztesnek, és Makk Norbert értékes döntetlenjének köszönhető. Győzött: Horváth I., Gjuran, Süket. Remizett: Takács B., Kovács B., Buzeti, Makk N., Zámodics P., Zámodics F., Takács K.

Makk Norbert ezúttal is erősebb rivális ellen állt helyt. Fotó: Kiss Teodóra

Haladás VSE II.–Tapolca Rockwool VSE 4,5-7,5

Szombathely, NB I/B-s mérkőzés.

Hazai pályán szenvedett váratlan vereséget a legtöbb táblán esélyesebb szombathelyi csapat. Különösen a három hátsó tábla betlije meglepő. Győzött: Trbojevic. Remizett: Farkas, Pergel, Rövid, Magyar, Tomasics, Joó, Varga T.

Haladás VSE III.–Arborétum HSE 4-8

Szombathely, NB II-es mérkőzés.

A tartalékos Haladás-fiatalok nem tudtak lépést tartani az ezúttal rendkívül jól küzdő Arborétummal. Győzött: Vida, illetve Lendvai, Kiss R., Gábor, Kiss L., Barasits. Remizett: Gutmann, Oláh, Pál, Hajdú, Grüll D., Peresznyák, illetve Soponyai T., Marton, Takó H., Finy, Kiss B., Takó A.

Ezüst Huszár SE–Sárvári SC 4,5-7,5

Veszprém, NB II-es mérkőzés.

Jól rajtolt a Sárvár, a várt eredmény született. Győzött: Smidéliusz, Egresi M., Czupor, Szokolszky, Havasi. Remizett: Gergácz B., dr. Láng, Ongai, Nagy T., Egresi K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!