Sport

2013.11.04. 16:20

A nyeretlenek csatájában a VSA maradt alul

Veszprém - A két nyeretlen NB I-es női röplabdacsapat, a Veszprém és a Vasi Sport Akadémia csatájából a hazaiak kerültek ki győztesen.

Horváth Erika

A veszprémiek már a játszma elején elérték a két-hárompontos különbséget, amit meg is őriztek (25-23). A második szettben már 21-13-ra is vezettek a hazaiak, de – elsősorban jó nyitásaik révén – fordítani tudtak a szombathelyiek (24-26). A harmadik játékrészben végig a VESC-nél volt az előny (25-21). Aztán a VSA percei következtek: 8-16 és 10-20 után kiegyenlítette a mérkőzés állását (16-25). A rövidített játszma döntött arról, hogy melyik csapat marad nyeretlen. A Veszprém kezdett jobban (8-3), de 12-12-re sikerült felzárkózni. A finisben azonban a hazaiak voltak pontosabbak (15-12).

A VSA tehát most sem kóstolhatott bele a győzelem ízébe, de a 3:2-es vereségért egy bajnoki pontot kapott.

Veszprémi Egyetemi SCVasi Sport Akadémia 3:2 (23, -24, 21, -16, 12)

Veszprém, 150 néző, NB I-es női röplabda-mérkőzés.

Veszprém: Jezerniczky, Poós, Környei, Molnár, Pintér, Dordzsceren. Csere: Májusi, Csótár (liberó). Edző: Holdinger Szilárd.

VSA: VARGA, Takács, Bodovics, Simon, Kiss, Mohl-Benesóczky. Csere: Sipos V. (liberó), BOKOR, GŐCZI, MIKOS. Edző: Mucsi Péter.

Holdinger Szilárd: – Nagy tartás volt a csapatban, végre elhittük, hogy szoros mérkőzésen is képesek lehetünk a győzelemre.

Mucsi Péter: – Nagyon akartuk a győzelmet, jó játékkal szenvedtünk vereséget. örülök, hogy ezúttal a cserepadról beállók lendíteni tudtak a csapat szekerén. Ez bizakodásra adhat okot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!