Sport

2013.11.26. 16:25

Szkander ob vasi résztvevőkkel

Fülöpszállás - Aranyéremmel tért haza a szkander országos bajnokságról a szombathelyi Temesvári Zsolt.

Tóth Gábor

A Kecskemét melletti Fülöpszállás adott otthont a sportág utolsó idei jelentős erőpróbájának, a szkander országos bajnokságnak. Az erős mezőnyben a vasi színeket a szombathelyi Temesvári Zsolt és a vasvári Adorján Balázs képviselte.

A +95 kilós Temesvári Zsolt több kategóriában is próbára tette magát. Az öt főt felvonultató mozgássérült kategóriában biztosan gyűjtötte be a bajnoki címet. A masters (+40) egészségesek mezőnyében az előkelő második helyen végzett négy riválisát megelőzve. Az egészséges felnőttek open (nyílt) kategóriájában tizen neveztek, itt Temesvári Zsolt negyedik lett. Utóbbi kategóriában versenyzett Adorján Balázs (+95 kg) is, aki jobb és bal kézzel is bronzérmet szerzett.

-Elégedett vagyok, örülök az érmeknek, de nem adták ingyen a sikert, sok munkát végeztem az ob előtt, - értékelt Temesvári Zsolt. -Nem állok le, fél szemmel ugyanis már az áprilisi Európa-bajnokságra készülök, Azerbajdzsánban is szeretnék jól szerepelni.

Temesvári Zsolt arany- és ezüstérmet is szerzett az ob-n Fotó: Tóth Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!