Sport

2013.12.12. 16:35

VSA: jön az ÚTE

Szombathely - Pénteken 19 órakor a Vasi Sport Akadémia női röplabdacsapata az Újpesti TE gárdáját fogadja NB I-es bajnoki mérkőzésen.

Horváth Erika

Nagyon besűrűsödött a program az NB I-es női röplabda-bajnokságban, a Vasi Sport Akadémia csapatára ezen és a jövő hét végén is dupla forduló vár, ami azt jelenti, hogy pénteken és vasárnap is játszanak Takács Dorotiék. Pénteken 19 órától a Sugár úti sportcsarnokban a 14 mérkőzéséből 11-et megnyerő, tabellán harmadik Újpesti TE lesz a vendég. (Vasárnap az MTK-hoz utaznak a vasiak).

– Az ÚTE-től idegenben 3:1-re kaptunk ki, az volt az a meccs, amikor nagyon jó játékkal végig partiban voltunk. Azóta azonban jobban összeérett az újpestiek amúgy remek összetételű csapata. Tehát ennek a mérkőzésnek sem mi vagyunk az esélyesei. De megpróbálunk partiban lenni, bár tele voltunk betegségekkel. De a sérült Benesóczkyt kivéve mindenki tudja vállalni a játékot – mondta Mucsi Péter, a még nyeretlen VSA vezetőedzője. – Amikor helyi fiatalokra támaszkodva belevágtunk az NB I-es szereplésbe, tudtuk, hogy ez az év tanulásról szól majd, és nem töltünk be meghatározó szerepet ebben az osztályban. Rengeteget dolgoznak a lányok, egyre tapasztaltabbak lesznek, és ennek egyszercsak meglesz az eredménye. A vereségek sajnos nem tesznek jót az önbizalomnak, ezért a mérkőzéseken sokszor görcsösek a játékosok. De dolgozunk tovább, hiszünk a munkában és a bízunk a bentmaradásban. Mert a csapatunk nem másodosztályú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!