Sport

2014.07.15. 15:35

Nyári megyei torna a strand röplabdásainak

Szombathely – Az elmúlt hétvégén a Summer Jamboree eseményeinek adott otthont a Tófürdő – a röplabdasport kedvelőinek nagy örömére.

Tóth Gábor

A Summer Jamboree keretein belül rendezték meg a Vas megyei strandröplabda-bajnokságot. A Tófürdő homokos pályáján öt férfi, öt női és hét vegyes páros tette próbára a tudását. A torna kétnaposra sikeredett, ugyanis szombaton délután közbeszólt az eső, félbe kellett szakítani a versenyt, vasárnap zárult a program. Ettől függetlenül sok néző előtt, remek hangulatban meccseltek a csapatok.

Férfi páros: 1. Iron Cross (dr. Szendrő-Németh T., Kiss Cs.), 2. Garden (Csercsics B., Nagy J.), 3. HM (Keresztényi Gy., Takács B.). Női páros: I. Limo (Horváth M., Koronczai L.), 2. Kecsu (Végh J., Varga R.). 3. Törpék (Varró D., Zoltán A.). Vegyes páros: 1. Garden (Csercsics B., Nagy J.). 2. MGY (Keresztényi Gy., Horváth M.), 3. Mamutok (Pálóczi D., Végh J.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!