Sport

2014.08.07. 18:00

Kosárlabda - A szlovének után a románokkal gyakorolnak

Marcali - Ezúttal a harmadik utánpótláskorosztály, az U16-os fiú kosárlabda-válogatott készül a B divíziós Európa-bajnokságra.

Horváth Erika

Az U16-os B divíziós Európa-bajnokságot augusztus 20. és 30. között a macedóniai Strumicában rendezik. A Ferenczi Tamás vezette magyar válogatott – segítője Székely Norbert és a körmendi Érsek István – a marcali edzőtáborozását két szlovének elleni edzőmeccsel zárta. Az első meccsen 78-52-re a mieink győztek (Durázi 10/6, Doktor 9/3, Molnár 6, Laczó 6/6) a visszavágón viszont 76-49-re a szlovének (Doktor 22/6, Durázi 7, Németh Á. 2, Laczó 1., Molnár –).

Doktor Péter a második meccsen 22 pontot szerzett. Fotó: Körmendi Törpördögök

A két meccs után 16-ról 14 fősre szűkítették a keretet, amelynek tagja maradt mind az öt vasi játékos: a Körmendi Törpördögöket Doktor Péter, Laczó Levente, Molnár Levente és Németh Ákos, a Szombathelyi Kosárlabda Akadémiát Durázi Krisztofer képviselheti. Pénteken és szombaton újabb felkészülési mérkőzéseket játszik az U16-os csapat, ezúttal Románia ellen – Békéscsabán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!