Sport

2014.12.29. 18:45

Év végi villámsakk

Szombathely - Nagy Gábor, a Haladás VSE nemzetközi mestere bizonyult a legjobbnak Szombathely 2014. évi villámsakkbajnokságán, a Karácsonyi Gold Kupán.

Horváth Erika

Idén is megrendezte évzáró versenyét, a hagyományos Gold Kupát a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség. Az 5-5 perc játékidejű, svájci rendszerű, 11 fordulós versenyen ezúttal 32-en ültek asztalhoz. A torna első hat helyezettjét díjazták, illetve három különdíj is gazdára talált.

Az első hat helyre a Haladás VSE sakkozói kerültek. Nagy Gábor nyert 10 ponttal, a második helyet Kovács Gábor szerezte meg 9,5, a harmadikat Németh Miklós 9 ponttal. A negyedik Pergel László 7,5, az ötödik Takács Gergő 6,5, a hatodik Tóth Tibor szintén 6,5 pontot gyűjtött. A legjobb női versenyzőnek járó különdíjat Gombos Bettina (Haladás) érdemelte ki 6 ponttal. A legjobb 14 éven aluli sakkozó Borhy Marcell (Arborétum) lett 6, a legjobb 50 év feletti pedig Foki Róbert (Arborétum) 5,5 ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!