Sport

2015.01.18. 14:25

Edzenek a lányok - Felkészülési torna két HVSE-meccsel

Szombathely - A Haladás VSE NB I/B-s női kézilabdacsapata két vesztes mérkőzéssel, ám jó teljesítménnyel tudta le a saját rendezésű Haladás Kupa felkészülési tornát.

Tóth Gábor

Három NB I/B-s női kézilabdacsapat lépett pályára szombaton a Haladás Rohonci úti munkacsarnokában: a nyugati csoportban harmadik HVSE, az ugyanitt ötödik Kozármisleny, valamint a keleti csoportban éllovas Vasas (a házigazda zöld-fehérek pénteken is edzőmeccset vívtak a keleti csoportban második Kecskemét ellen). Mindenki játszott mindenkivel. A hangulatra nem lehetet panasz, jó 200 drukker szorított a házigazdáért a lelátón.

 

Haladás VSE–Vasas SC 29-31 (17-15)

Szombathely, felkészülési női kézilabda-mérkőzés, vezette: Kovács, Mándli.

HVSE: Márkus – Szecsődi 1, Pukler 2, Szendrei 6, Császár 3, Pados 3, Mayer 7. Csere: Tömő (kapus), Bolfán 1, Debreczeni 2, Doncsecz, Mórocz 1, Jámbor, Gerencsér 1, Gaylhoffer 2. Edző: Bölöni Roland.

Vasas SC–Kozármisleny SE 22-29 (11-15)

Haladás VSE–Kozármisleny SE 26-29 (16-15)

Szombathely, felkészülési női kézilabda-mérkőzés, ezette: Mándli, Miskei.

HVSE: Hajduk – Szecsődi 1, Pukler 6, Szendrei 4, Császár 3, Pados 2, Mayer 8. Csere: Márkus (kapus), Bolfán, Debreczeni, Mórocz, Gaylhoffer 2.

Haladás Kupa, végeredmény: 1. Kozármisleny, 2. Vasas, 3. Haladás VSE.

Mayer Maja (labdával) jól játszott, a Vasas ellen 7, a Kozármisleny ellen pedig 8 gólt dobott. Fotó: Szendi Péter

– Maximálisan elégedett vagyok, a torna elérte a célját, nagyban segítette a felkészülésünket, és felmérhettük, hogy hol tartunk – fogalmazott Bölöni Roland, a Haladás VSE trénere. – A lányok remekül álltak a meccsekhez, helyenként csapatként is jól működtünk, védekezésben, támadásban is csináltunk szép dolgokat, és láttam több egészen remek egyéni teljesítményt. Az eredmény ezúttal másodlagos volt, igyekeztem minden játékosomnak elég lehetőséget adni. A második vonal élcsapataival játszottunk, nem vallottunk szégyent, talán a Kecskemét elleni pénteki edzőmeccsen éreztem azt, hogy ellenfelünk előttünk jár a felkészülésben. Két nap alatt három kemény mérkőzést játszottunk, örülök, hogy erővel is bírtuk a feszített tempót. Az elkövetkező hetekben még két-három edzőmérkőzést szeretnénk játszani – egyelőre keressük az ellenfeleket. Jó úton járunk, de még sok munka vár ránk, hogy felkészülten futhassunk neki a február 8-án rajtoló tavaszi szezonnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!