Sport

2015.04.03. 14:09

Görgey emlékére lőttek

Püspökmolnári - Ötven indulója volt a diákok számára rendezett Görgey Artúr lövészverseny területi döntőjének.

Horváth Erika

Püspökmolnári is rendezője lehetett a Magyar Sportlövő Szövetség támogatásával a Magyar Technikai Tömegsportklubok Országos Szövetsége által kiírt Görgey Artúr emlékverseny egyik területi döntőjének. Nyolc településről érkeztek nem igazolt résztvevők - két fiú és két lány korcsoportban, összesen 50-en - , hogy kipróbálják magukat légpuskával versenykörülmények között. A győztesek jutottak be a május 16-án, Ácson rendezendő országos döntőbe.

A körmendi Kőházy Anna veszi át az oklevelet Piri I. Tamástól, a SZSE elnökétől, a területi verseny szervezőjétől, háttérben Szabó Péter (MTTOSZ), az emlékverseny-sorozat főszervezője
Fotó: Török Ildikó

A végeredmény. 1997 2000-ben születettek, fiúk: 1. Piri Gábor (Püspökmolnári), 2. Kőházy Viktor (Vasvár), 3. Kőházy Zoltán (Körmend) és Antal Bálint (Püspökmolnári). Lányok: 1. Pintér Éva (Gersekarát), 2. Kőházy Anna (Körmend). 2001 -2005-ben születettek, fiúk: 1. Tóth Erik (Vasvár), 2. Szalai Kevin (Püspökmolnári), 3. Koroknai Krisztofer (Vasvár). Lányok: 1. Krisztánovics Adrienn (Vasvár), 2. Pintér Panna (Gersekarát), 3. Ódor Kitti (Vasvár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!