Sport

2015.05.18. 17:02

Fájó szentgotthárdi vereség - Lecsúszott a dobogóról az NB II-ben szereplő férfi kézilabdacsapat

Szentgotthárd - Fájó vereséggel zárta a szezont a Pawel Packing Szentgotthárdi KK NB II-es férfi kézicsapata, így lecsúszott a dobogóról.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK–KSE Tarján 28-29 (11-13)

Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bazsó, Pánczél.

Szentgotthárd: Orbán – Németh 1, Hegyi 5 Kozák 9, Csipszer 1, Murányi, Sinka. Csere: Surányi, Szoták Ukapusok), Csalló 1, Hertelendy 4, Szakács 1, Vadász 6/5, Mákos P., Gáspár, Ernst P. Edző: Ernst Attila.

Csipszer Péter küzdött, hajtott becsülettel – de hiába. Fotó: Szendi Péter

A Szentgotthárd szerette volna megőrizni harmadik helyét a tabellán, ezért győzelmi kényszerben lépett pályára. Görcsösen, sok hibával játszottak a hazaiak, elsősorban védekezésben nyújtottak gyengét. A második félidőben is hajtott becsülettel, futott az eredmény után a házigazda, és úgy tűnt, hogy a hajrában meg tudja fordítani a meccset (41. perc: 18-17). Az utolsó perceknek váltott vezetéssel futottak neki a felek, 53 másodperccel a vége előtt 28-28-as állásnál a győzelemért támadhatott a Gotthárd – de végül kikapott. A Szentgotthárd lecsúszott a dobogóról, az ötödik helyen zárta a szezont. Junior: 29-26. A gotthárdi fiatalok ezüstérmet szereztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!