Sport

2015.06.19. 18:35

Csütörtökönként snapszerparti

Csütörtök esténként lelkes kis társaság veri az asztalt a Bánya Caféban – no nem kell rosszra gondolni, csak szenvedélyüknek hódolnak, snapszeroznak a résztvevők.

Tóth Gábor

Lévai Zoltán, Földvánszky Istvánné, Kozmor Imre, Földvánszky István, Németh Sándor, Soronics Gábor, Soronics Gáborné. Fotó: Unger Tamás

– Az iQor felelős munkavállalóként fontosnak tartja, hogy dolgozói ne csak a munkahelyen találkozzanak, tartsanak össze – árulta el az iQor Global Services Hungary Kft. ügyvezetője, Pajor Attila. – Például minden évben sportnapot szervezünk, de kulturális és sportbizottságunk révén egész évben biztosítjuk az aktív kikapcsolódást segítő szabadidős programokat dolgozóink részére. Januárban indítottuk útjára új kezdeményezésünket: a Magyar Snapszer Szövetség támogatásával minden csütörtökön 18 órakor snapszerozni hívjuk az érdeklődőket a Bánya Caféba – ahol nem csak kártyázni, dartsozni is lehet. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne hódolni kártyaszenvedélyének. A társaságunk nyitott, hangsúlyozom, nem csak cégünk dolgozói ülhetnek asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!