Sport

2015.06.15. 14:45

Karate: Remekül teljesítettek a táplánszentkereszti és a sárvári fiatalok

Törökbálint - Szép eredményekkel tértek haza a táplánszentkereszti és sárvári karatékák a Törökbálint Kupa országos versenyről.

Tóth Gábor

A XV. Törökbálint Kupa a Magyar JKA Karate Szövetség stílus országos bajnoksága is volt egyben. A rangos versenyre népes mezőny gyűlt össze, 26 klub 194 versenyzője vett részt az erőpróbán. Vas megyéből a Tápláni Karate Sportegyesület (Ersing András, Ersing Alexander, Somogyi Laura, Habda Zsolt, Berta Dániel) és a Sárvári Shotokan Karate Egyesület (Auer Péter, Csapó Bence, Kozák Bence, Gulyás Ferenc, Kozák Máté) nevezett, mindkét csapat öt versenyzőt indított. Közülük többen is éremmel tértek haza – különösen Kozák Bence teljesített nagyszerűen. A mérkőzések három küzdőtéren zajlottak.

A sárvári Kozák Bence két aranyéremmel tért haza a stílus országos bajnokságról. Fotó: Sárvári SKE

Dobogós eredmények, Tápláni KSE: Berta Dániel V. korcsoport kumite (küzdelem) 2., Habda Zsolt felnőtt kumite 3. Sárvári SKE: Kozák Bence III. utánpótlás korcsoport kata (formagyakorlat) 1., kumite 1., Csapó Bence II. utánpótlás korcsoport kumite 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!