Sport

2016.10.04. 13:28

Geröly Tibor aranyérmes, Vas megye csapata a második helyen kettesfogat-hajtásban!

Gencsapáti - A szlovákiai Zsigárdon 38 kettesfogat részvételével rendezték meg a II. Dunántúli Megyék és Dél-Szlovákia Amatőr Kettesfogathajtó Verseny döntőjét .

Civil Tudósítónktól

A kétfordulós akadályhajtásból álló versenyen Geröly Tibor, a Gencsapáti Főnix LE versenyzője nyerte meg az aranyérmet, Magyar Zoltán (Marcali VszSE) állhatott fel a dobogó második fokára és Varga Szilárd (Skublics Imre LK) szerezte meg a bronzérmet.

A csapatverseny kilenc indulója közül a Kalamár László, Kalamár Richárd, Jovics Pál összeállítású Baranya megyei csapat állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, Vas megye csapata - Geröly Tibor, ifj. Szájer József és Varga Szilárd - szerezte meg az ezüstérmet, és Zala megye csapata - Lebics István, Szalár Róbert, Pais Béla - vihette haza a bronzérmet. 4. Dél-Szlovákia, 5. Somogy megye, 6. Győr-Moson-Sopron megye, 7. Tolna megye, 8. Fejér megye, 9. Veszprém megye.Gratulálunk Geröly Tibornak és a vasi csapatnak a kiváló eredményhez!

Fotó: Horváth Attila

Sikeres verseny után jöhet az országos döntő Mindszenten október 8-án!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!