Sport

2016.12.13. 17:07

Ezüstéremig jutott az Öregedő Körmendiek kispályás gárdája

Zalaegerszeg - A második helyen zárta a Csarnok Kupa kispályás labdarúgótorna, +45-ös korosztálynak kiírt küzdelemsorozatát az Öregedő Körmendiek együttese.

Tóth Gábor

A +45-ös korosztályban (5+1 fő, 1x13 perc, palánk, 2x5 méteres kapuk) hét csapat lépett pályára, mindenki játszott mindenkivel. A körmendi gárda először tette próbára tudását ebben a korosztályban - a játékosok most öregedtek bele az idősebbek mezőnyébe.

Az Öregedő Körmendiek együttese az Ajkával döntetlent (1-1) játszott, a Lentit megverte (3-0), a szombathelyi Golden Gate Pénzügyi Tanácsadó gárdájától nagy küzdelemben kikapott (2-3). Majd döntetlenre (2-2) végzett a később bajnok Zalalövővel, végül következett két győzelem, előbb a Zalaegerszeg (2-1), majd a Katafa (3-0) ellen. Így az Öregedő Körmendiek az előkelő második helyen végeztek.

Harmadik helyre a Golden Gate Pénzügyi Tanácsadó futott be.

Az ezüstérmes körmendi csapat névsora: Ekler József, Baranyai Sándor, Vörös Zsolt, Buti Tibor, Elekes Zoltán, Hevesi János, László Gábor, Sály Károly, Rónafalvi Róbert, Varga Zoltán.

Lead képünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!