Sport

2017.05.15. 18:20

Fontos diadal - Egyelőre "csak" második az SZKKA

Értékes győzelemmel folytatta az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságot a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia.

Tóth Gábor

Szentendrei NKE-Kozma-Szerszám Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 25-27 (15-16)

Szentendre, 150 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Bacs, Bóna.

SZKKA: FUTAKI - MAYER 10/2, SMID 6, CSÁSZÁR 4, Takács 2, Schneider 1, Szecsődi 2. Csere: Tömő (kapus), Szendrei 1, Pődör, Pukler, Virág 1, Gaylhoffer, Győrffy, Mórocz. Edző: Füzesi Ferenc.

Smid Eszter minőségi játékkal rukkolt elő Fotó: Unger Tamás

Győzelmi kényszerben lépett pályára a SZKKA - és nehezen lendült játékba. Bár végig vezetett néhány góllal, sok hibát vétett, nem tudta leszakítani ellenfelét. Fordulás után javult fel a szombathelyiek teljesítménye, többen is elkapták a fonalat, Futaki például remekül védett. A percek múlásával azért kijött a két csapat közötti különbség, de a házigazda nem adta fel, végig nagy küzdelemre, sok futásra, ütközésre kényszerítette a vasiakat.

Füzesi Ferenc: - Örülök a győzelemnek, nagyon értékes ez a siker, és nem adták ingyen!

A bajnokságból még egy forduló van hátra. A szombathelyiek a nyugati csoport második helyén állnak, a hátrányuk két pont a Vasas mögött. Az SZKKA szombaton (18.00) fogadja a Szekszárdot, a Vasas pedig vasárnap meccsel Gárdonyban - érdekes, izgalmas lesz a hajrá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!