Sport

2017.08.17. 17:17

A Szikla Kupáért kispályáztak Szombathelyen

SZOMBATHELY Idén már negyedik alkalommal rendezték meg a Szikla Kupa kispályás labdarúgótornát - a hagyományos, népszerű erőpróbát a körmendi Autó Egyed Bt. gárdája nyerte meg.

Tóth Gábor

A 4. Szikla Kupának a Sportliget salakos pályái adtak otthont. Tíz csapat nevezett az erőpróbára - visszatérő gárdák és új nevezők is voltak a mezőnyben. Két csoportban kezdődött a küzdelem, a csoportmeccsek után az első két helyen végzők jutottak tovább, keresztjátékkal folytatták. A tornát a körmendi Autó Egyed Bt. magabiztosan nyerte meg. Csoportgyőztesként az elődöntőben 3-0-ra verte a Szikla II., a fináléban pedig 6-2-re a Szikla I. gárdáját. A bronzmeccsen a többszörös Szikla Kupa-győztes Utcai Vegyes jobbnak bizonyult a Szikla II. együttesénél.

A tornagyőztes körmendi Autó Egyed Bt. együttese Fotó: Bankits Ramón

Végeredmény: 1. Autó Egyed Bt. (Hatájer János, Horváth Zoltán, Sárközi Zoltán, Kardos Ádám, Sály Péter, Sály Károly, Burka Balázs, Bakó Martin), 2. Szikla I., 3. Utcai Vegyes, 4. Szikla II. Különdíjak, gólkirály: Sály Péter (Autó Egyed Bt.). Legjobb kapus: Bankits Krisztián (Szikla I.). Legjobb játékos: Marton Zoltán (Szikla I.).

A szervezők tartalmas családi délutánt hoztak össze a Sportligetben: Ricsi lufibohóc szórakoztatta a kicsiket, sikert aratott a Fekete István Állatvédő Egyesület jelenléte, volt tombolasorsolás. A legjobbak pedig értékes díjakat kaptak. A torna színvonalára, a hangulatra sem lehetett panasz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!