Sport

2017.09.07. 18:45

Szenior-tenisztorna két aranyéremmel

KESZTHELY Szép eredményekkel, két aranyéremmel tért haza egy nemzetközi szenior-tenisztornáról Bogár Szabó Éva, a KDG testnevelője.

Tóth Gábor

Keszthely adott otthont a Lénárth László Kupa nemzetközi A kategóriás szenior-tenisztornának. Az erőpróbára 304 versenyző nevezett - nem csak Európából. A szombathelyi színeket négyen - Lipták János, Schäfer Erzsébet, Rudas Béla, Bogár Szabó Éva - képviselték a mezőnyben.

Lipták János a 16-os táblát felvonultató +40 mezőnyében a negyeddöntőben esett ki. A +80 vegyes páros kategóriában három duó nevezett, a Schäfer Erzsébet-Rudas Béla kettős mindkét meccsét elveszítette, harmadik lett. Rudas Béla +80 férfi párosban egy győzelemmel, egy vereséggel ugyancsak harmadikként zárt. Bogár Szabó Éva a három duót felvonultató +55 női párosban - a budapesti Szerencsésné Miltényi Éva partnereként - szerzett aranyat. A nyolcas tábláról kezdő +55 vegyes párosban a gyöngyösi Szekrényes Zsolt oldalán győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!