Átigazolás

2019.09.12. 16:12

Megszületett az egyezség – Magyar csapatnál folytatja pályafutását Darrin Govens

A Falco korábbi közönségkedvence már alá is írta szerződését új klubjánál.

vaol.hu

Govens Darrin jó játékára, pontjaira nagy szükség lesz Pécsen

Fotó: Unger Tamás

Az irányítóként és hátvédként is bevethető, 31 esztendős kosárlabdázó 2014-ben került Magyarországra, a Körmendet erősítette, majd távozott, a következő szezont már a ZTE gárdájában kezdte. 2016 nyarán igazolt Szombathelyre, ahol két évet maradt, aztán a fehérorosz Tsmoki Minsk következett. Gyorsan váltott, az orosz Nizhny Novgorodban szerepelt, a legutóbbi szezon hajrája előtt tért vissza Szombathelyre. A vasiak bajnoki aranyérmében komoly érdemeket szerzett.

Simon Balázs, az Alba Fehérvár ügyvezetője Govens szerződtetése kapcsán a klub hivatalos honlapjának elmondta, az utóbbi hetekben úgy tűnt, kész a csapat, ám Daishon Smith sajnálatos sérülése miatt ismét körül kellett nézni a piacon

- Így került képbe Darrin Govens. Az elmúlt években bizonyította a hazai bajnokikon és nemzetközi porondon vívott meccseken magyar klubjaiban, a válogatottunkban, valamint külföldi csapataiban is, hogy nagyon jó versenyző, igazi vezér, akire mindig lehet számítani. Szerdán éjjel megérkezett hozzánk, orvosi vizsgálatokon vesz részt. Ha minden rendben lesz, a szerződése azonnal életbe lép, így már a hétvégi, horvátországi tornán játszhat együttesünkben – közölte Simon Balázs.

Govens első szavai bemutatása után új klubjában IDE kattintva megtekinthető!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában