Sport

2013.06.13. 15:01

Gadó András ismét Eb-n

Nagyszombat, Trnava - Újabb erőemelő Európa-bajnokságon vesz részt, ezúttal Szlovákiában gyürkőzik neki a súlyoknak Gadó András.

Tóth Gábor

Gadó András nem pihen. A Rostfa01-Concordia Trans-Galaxy sportolója szűk két hete tért haza ezüstéremmel a portugáliai WPC (World Powerlifting Congress) profi erőemelő Európa-bajnokságról. Szombaton pedig már Szlovákiában a WUAP (World United Amateur Powerlifting) amatőr-félprofi versenyzőket felvonultató Eb-jén teszi próbára a tudását.

- Az orvosok, masszőrök sokat segítettek, hogy ezen a kontinenstornán is részt tudjak venni. Nagyszombat közel van, semmiképpen sem akartam kihagyni ezt a versenyt. Portugáliában 755 kilóval lettem második. Most szeretnék ennél többet teljesíteni, főleg a 285 kilós guggolásomon akarok javítani. Az éremszerzés reményben utazom - fogalmazott Gadó András, aki a 100 kilós súlycsoportban nevezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!