Sport

2010.12.02. 10:50

Gary Lineker meccs közben a nadrágjába csinált

Élete egyik legkínosabb élményéről mesélt 50. születésnapján a BBC-nek Gary Lineker. Az angol csatár elismerte: az 1990-es vébén a pályán meccs közben nadrágjába csinált, és mint egy kutya, a fűvel próbálta letörölni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az Írország elleni 1990-es vb-csoportmeccsen nem érezte jól magát, rátört a szükség, meg sem próbált vécére menni, a gatyájába csinált - olvasható az index.hu-n. -  A videón jól látható, hogy papír hiányában a fűvel próbálkozik.

- Elengedtem magam, aztán magam sem tudom, hogy, de megtörtént. A videón jól látható az egész, úgy csináltam, mint egy kutya, miután elvégezte a dolgát. Azt is megmondom, mikor, az 1990-es olasz vb-n, az írek elleni első csoportmeccsünkön" - mesélte nevetve Ian Payne BBC-újságírónak [3], aki annyira röhögött a sztorin, hogy az ötperces interjúban legalább három percen át erről faggatta, majd a végén megjegyezte: "Megvan a szalagcím".

 

A teljes cikk itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!