Sport

2006.07.10. 02:27

Ismét a legjobbak között

Velence (tg) - A vasi horgászválogatott a harmadik helyet szerezte meg a II. osztályú Országos Horgász Csapatbajnokságon, így jövőre az élvonalban folytathatja.

Mórocz Zsolt

Elérte a célját, élvonalba jutott a megyei horgászválogatott Velence (tg) - A vasi horgászválogatott a harmadik helyet szerezte meg a II. osztályú Országos Horgász Csapatbajnokságon, így jövőre az élvonalban folytathatja. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége idén is többfordulós válogató-sorozatot szervezett a megye versenyhorgászainak. A sorozaton legjobb hat felnőtt, egy ifjúsági, egy utánpótlás és egy női versenyzője képviselte a vasi színeket az Országos Horgász Csapatbajnokságon. A vasi csapat az OHCSB II. osztályában állt rajthoz - mivel tavaly kiesett a legjobbak mezőnyéből - a Velencei-tavi evezőspályán rendezett versenyen. A csapatversenyen kilenc megye küzdött két fordulón keresztül a legjobb háromba jutásért - a dobogósok ugyanis az első osztályba léphettek. A vasi horgászok az első forduló után az élről várták a folytatást, másnap azonban a csapat néhány tagjának nem sikerült hozni előző napi eredményét, ám a válogatott így is megcsípte a harmadik helyet. Az első helyezettől csak 4 ponttal lemaradt vasi válogatott tehát elérte a célját jövőre ismét a legmagasabb osztályban szerepelhet. A csapat tagjai Németh Krisztián, Komáromi Levente, Marossy László, Goldmann Tamás, Geröly Tibor, Hajba Gábor, Kovács Hajnalka, Kovács Dániel, Pankotayné Kálmán Anikó, Németh László csapatkapitány, Hegedűs György csapatvezető. Segítők Horváth Balázs, Sahin Tóth Péter, Pankoty Gellért, Puskás Norbert. Velence (tg) - A vasi horgászválogatott a harmadik helyet szerezte meg a II. osztályú Országos Horgász Csapatbajnokságon, így jövőre az élvonalban folytathatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!