Sport

2009.03.27. 03:25

Országos elődöntős a celli Eötvös DSE kézilabdázói

Celldömölk - Az országos kézilabda utánpótlás-bajnokság U9-es fiú régió döntőjében második helyen végzett a celli Eötvös DSE A csapata.

Vastag Nándor

A régió döntőben az Eötvös DSE két csapattal képviseltette magát. Az elsőszámú gárda csoportjában élen végzett, miután a veszprémi riválisát 16:11-re, a sárbogárdit 13:11-re megverte. A második együttes viszont mindkét meccsén kikapott, az Alsóőrstől 12:8-ra, a Dunaújvárostól 12:11-ra. Az elődöntőben az Eötvös DSE A folytatta jó szereplését, 22:13 arányban kiütötte a dunaújvárosi gárdát. 

A celliek a döntőben az alsóőrsiekkel találkoztak, és a rendes játéidőben nagy izgalmak közepette 17:17-es döntetlen született. A büntetőket azonban a rivális jobban lőtte, így a vasi csapat az előkelő második helyet szerezte meg és az országos elődöntőben folytathatja a szereplését. Az Eötvös DSE B ötödikként végzett, a helyosztón a Veszprémnél 12:10-re bizonyult jobbnak.

A végeredmény: 1. Endrődi, Alsóőrs, 2. Eötvös DSE A , Celldömölk, 3. Mészöly, Sárbogárd, 4. Szilágyi, Dunaújváros, 5. Eötvös DSE B , 6. MKB Dózsa DSE, Veszprém.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!