Sport

2010.07.21. 09:40

Tottit boldoggá tenné egy arab sejk

Komolyan elgondolkodott a visszavonulásról Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya a májusban elveszített Olasz Kupa-döntő után. A fővárosi klub ikonja örülne egy arab sejk érkezésének.

MTI

A végig feszült fináléban Totti a szünetben lépett pályára, majd a mérkőzés végére annyira elvesztette a fejét, hogy hátulról szándékosan felrúgta Balotellit, azonnal piros lapot kapott, s később négy kupameccsről eltiltották. A találkozót és így a kupát végül az Internazionale nyerte.

"Akkor komolyan a fontolgattam a visszavonulást, de megbeszéltem mindent a szeretteimmel, és végül meggondoltam magam" - mondta kedden a 33 éves világbajnok. 

 

Totti, aki 18 éve áll a fővárosiak alkalmazásában, a csapat anyagi gondjairól is elmondta a véleményét. Azt nyilatkozta, remek kapcsolatot ápol a tulajdonos Sensi-családdal, viszont megérti, ha a financiális problémák miatt annak el kell adnia a klubot.

"Nagyszerű, hogy római a tulajdonos, viszont egy sejk, aki hatalmas összegeket áldozna új játékosokra, valószínűleg mindenkit boldoggá tenne" - tette hozzá az olasz játékmester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!