Szombathely

2009.05.13. 02:29

Gyermekrajzok és süteményreceptek

Csepreg - Közösen az egészségért címmel rajzpályázatot hirdet az ÁNTSZ Szombathelyi, Csepregi, Kőszegi Kistérségi Intézete.

zaol.hu

Az óvodásoknak az egészséges táplálkozás témakörében kell benyújtaniuk pályamunkáikat. Az alsó tagozatosoktól azt kérik a szervezők, hogy az egészség és a mozgás kapcsolatát fogalmazzák meg. Végül a felső tagozatosok a dohányzás káros hatásait ábrázolhatják rajzban. A pályamunkákat május 21-éig kell beküldeni az ÁNTSZ-hez. A legjobb rajzok beküldői jutalmat kapnak, az eredményt a május 29-ei II. városi gyermeknapon hirdetik ki.

A program keretében nagymamáknak is hirdetnek pályázatot, nekik azonban nem rajzzal, hanem egészséges sütemények receptjeivel kell kirukkolniuk. Olyan csemegék receptjeit várják, amelyek az egészséges táplálkozás szempontjait érvényesítik, és könnyen elkészíthetők. A recepteket a Csepregi Egészségházban kihelyezett dobozba kell névvel és címmel ellátva elhelyezni, szintén május 21-éig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!