Szombathely

2014.04.11. 13:35

Bajnokok jártak a Brenner iskolában

Szombathely - Nagy megtiszteltetésben volt része az elmúlt héten a szombathelyi Brenner János Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak, akik közé ellátogatott a szegedi vízilabda csapat 5 tagja.

Virágné Geiszler Éva

Dr. Molnár Tamás, Decker Ádám, Sánta Dániel, Aljosa Kunac, Molnár Dávid vezetőedzőjükkel, dr. Vincze Balázzsal együtt érkeztek az iskolába.

A kötetlen beszélgetést követően lehetőség nyílt a pólósokkal közös fotók elkészítésére is. Fotó: Csárdi-Takács Annamária

Abból a célból jártak itt, hogy népszerűsítsék a sportágat a gyerekek körében. Az iskola 2013-tól vízilabda bázisiskola, 13 elsős tanuló jelenleg is ismerkedik ezzel a sporttal.

A gyerekek csillogó szemekkel hallgatták az élménybeszámolókat és izgatottan tették fel kíváncsi kérdéseiket. A találkozó emlékezetes pillanatai közé tartozott egy dedikált vízilabda átadása a diákoknak. A kötetlen beszélgetés végén lehetőség nyílt a pólósokkal közös fotók készítésére és aláírások gyűjtésére is. Reméljük, hogy az Európa-, világ- és olimpiai bajnok vízilabdások példaképül szolgálnak dákjainknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!