Szombathely

2014.07.09. 18:54

Zsúfoltság a postán

Szombathely - Azonnali megoldást sürget a Jobbik a Vasút utcai 2-es postán tapasztalható áldatlan állapotok megszüntetése érdekében.

Simon Erzsébet

Levélben fordult a Magyar Posta Zrt.-hez Balassa Péter jobbikos városi képviselő a Vasút utcai postánál kialakult áldatlan állapotok miatt.

– Május óta a 2-es postának csupán az egyik fele üzemel, emiatt a helyiségben rendszeres a zsúfoltság. Nem ritka, hogy az ügyfelek az utcára szorulnak. Az is gondot jelent, hogy a posta ezen részlege nem akadálymentesített, vagyis a kismamák, a mozgáskorlátozottak, az idősek nehezen vagy nem jutnak be az épületbe – jelezte lapunknak is a képviselő.

Apáti-Tóth Kata, a Magyar Posta Zrt. szóvivője érdeklődésünkre elmondta: az elmúlt években itt az ügyfelek száma jelentősen csökkent, így indokolatlanná vált mindkét ügyféltér üzemeltetése. Megvizsgálják, mi okozhatja az időszakos torlódást. A mozgáskorlátozott és babakocsis ügyfelekre is nagy figyelmet fordítanak: egy csengő megnyomásával jelezhetik, hogy igénybe kívánják venni a szolgáltatásokat, és akkor soron kívül kiszolgálják őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!