Szombathely

2015.01.16. 16:30

Püspöki istentisztelet lesz kedden

Szombathely – Az idei ökumenikus imahét az élő víz forrásához vezeti azokat, akik egy héten át 18 órára ellátogatnak a szombathelyi templomokba.

Némethy Mária

Az imahét kapcsán érkeznek a Szombathelyi Evangélikus Gyülekezetbe szombaton a Pannonhalmi Bencés Gimnázium diákjai. Közös ifjúsági alkalmuk lesz a szombathelyi evangélikus ifjúsággal. Vasárnap a 9 órai istentiszteleten is részt vesznek, utána az evangélikus kápolnában beszélgetésre várják a bencés öregdiákokat és minden érdeklődőt. Hétfőn a református templomban igét hirdet Varga László Ottó baptista lelkipásztor. Kedden az oladi lakótelep római katolikus templomában püspöki istentisztelet lesz. Dr. Steinbach József református püspök hirdet igét, az alkalmon részt vesz dr. Veres András megyés püspök. Szerdán a baptista imaházban Horváth József pápai prelátus, csütörtökön az evangélikus templomban Mikolás Attila plébános misézik. Pénteken a Petőfi utcai Szent Norbert templomban Steindl-Papp Judit evangélikus lelkész hirdet igét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!