Szombathely

2016.07.04. 11:20

Elképesztő villák, elképesztő árakkal - ilyen a luxus Szombathelyen

Ha éppen van felesleges néhány százmilliója, akár szombathelyi luxusvillákra is elköltheti. Mutatjuk az éppen eladó prémium kínálatot.

Vadas Krisztina

Az első találatunk annyira exkluzív, hogy csak annyit írnak: Szombathely egyik kedvelt lakóövezetében található. A közel 900 négyzetméteres, egyedi tervezésű családi házat gyönyörűen rendezett, extrákkal felszerelt udvar veszi körül – bármit is takarjon ez. Egy ekkora házhoz nyilván már egy kétállásos garázs is tartozik. A ház kétszintes, első emeletén két, 77 négyzetméteres külön lakrész található. További különlegessége, hogy a ház előtt külön épületben fogadhatók a vendégek, ez a rész jelenleg irodaként funkcionál. Hogy mindezért mennyit kell fizetni? Potom 395 millió forint kicsengetése után már költözhet is!

A következő ház már kicsit szerényebb, lakótere csak feleakkora, mint az előzőé. Az alsóhegyi városrészen található 414 négyzetméteres, háromszintes, igényesen kivitelezett lakó és iroda épület 1735 négyzetméteres telken terül el. Az alagsorban gépház, a földszinten két irodablokk teakonyhával, az emeleten egy lakás (3 szoba+ nappali+konyha+ fürdő) található. A legnagyobb luxus, amit el tudunk képzelni, hiszen, ha egy menő vállalkozó veszi meg, elég reggel lesétálnia, akár pizsamában a munkahelyére.

Ezt a házat már 225 millió forintért megveheti

Persze a luxusnak itt még nincs vége: a ház a legkorszerűbb geotermikus fűtési-hűtési rendszerrel, húsz centiméter vastag, grafitos hőszigeteléssel felszerelt: ezek gondoskodnak az épület rendkívül alacsony energiaigényéről. Emellett korszerű hővisszanyerő, épületszellőztető, programozható redőny és kapu szolgálja a kényelmet, a kamera és a riasztórendszer pedig a biztonságot. A parkosított udvart automata öntöző locsolja. Ezt olvasva szinte már elképzelte, ahogy luxuskényelemben tengeti a mindennapjait? Pedig ez még nem minden: az ingatlant egyedibbé teszi a földszinten lévő wellness rész, amelyben beépített, feszített víztükrű medence, jacuzzi és külön konditerem található. Ám van egy rossz hírünk is – csak akkor álmodozzon tovább, ha 225 súlyos millió nyomja a zsebeit.

Ebben az előtérben 135 millió forint kifizetése után fogadhatja a vendégeket

Szombathely egyik villasoros utcájában kínálják eladásra a harmadik jelöltünket. A hirdetésben azt írják, ez egy elegáns, polgári hangulatú, igényes anyagokból, „magas minőségben megépített villa jellegű családi ház”. Az ingatlan 8 éve épült, kétszintes, amelyhez dupla garázs tartozik. A ház pinceszintjén tárolók, kazánház, mosókonyha található és egy kellemes borozót is kialakítottak a férfiak számára. A ház fogadó szintjén (földszintjén) dolgozószoba, hálószoba hozzá tartozó gardróbbal és fürdőszobával található. Emellett egy nagyméretű ebédlő áll rendelkezésre, ami egy nagy család számára is elegendő. Az emeleten hat hálószoba található, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. Ezt a villát már 135 millió forintért megszerezheti új tulajdonosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!