Szombathely

2016.11.28. 17:00

A gimi rejtélye

Szombathely- Újabb regénnyel jelentkezik Rozán Eszter: a Tilosban bemutatója november 30-án (szerda) 17 órakor kezdődik a Berzsenyi Dániel Könyvtárban.

Ölbei Lívia

Az a helyzet, hogy Vali sikeres pszichológus, konferenciákra jár, kamasz fiát neveli, rendszeresen látogatja mozgássérült apját, kapcsolata kiegyensúlyozott a második férjével. Mégis tudja, addig nem élhet teljes életet, amíg fel nem tárja a múltat. A múltat, mely nemcsak a saját, hanem a környezete életét is megváltoztatta. Rozán Eszter Tilosban című regényében (a Szülőföld Kiadó gondozásában) az ajánló szerint betekintést nyerhetünk a nyolcvanas évek világába az ötvenes évekkel fűszerezve, hogy aztán a szálak egy izgalmas fordulattal összefüggjenek a jelennel. Feltárul előttünk egy vidéki gimnázium élete a szocializmusban, egy titokzatos rejtéllyel, nyomozással. Ahogy a szerzőtől megszokhattuk, regényéből nem hiányozhat a végzetes szerelem sem .


Alig egy éve a második Rozán Eszter-könyvet ünnepeltük, most jön a harmadik Fotó: VN archív

Ráadásul jó hír a megrögzött Opál-rajongóknak, hogy újra találkozhatnak kedvencükkel - most kicsit másképpen. Mert ez már a harmadik Rozán Eszter-kötet: a Maroknyi heroin és az Amanda után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!