Szombathely

2015.09.22. 14:12

Szerkesztőségünk is gyűjtőpont - Felajánlásokat várnak a szentgotthárdi rendőrök számára

Szombathely – A közösségi oldalon hirdetett kezdeményezés a katonáknak és a rendőröknek juttatja el az adományokat, felajánlásokat.

Kovács Ágnes

A gyűjtés Vas megyei elindítója Mák Dóri, aki több szociális rendezvényhez adta már a nevét. A Divatbemutató kicsit másképp programja és a rákbeteg gyerekek megsegítésére életre hívott hajvágási mozgalom elindítója úgy gondolta, muszáj segítenie azokon a katonákon és rendőrökön, akik áldozatos szolgálatukkal biztosítják a határok védelmét. A néhány napja útjára indított kezdeményezéshez számos intézmény és még önkormányzatok is csatlakoztak. Az ötletgazda elmondta, elsősorban olyan felajánlásokat várnak, amelyeknek valóban hasznát tudják venni szolgálat közben a rendőrök és katonák. Elsősorban gumikesztyűre, szájmaszkra, fertőtlenítő folyadékra, magnézium és kálcium pezsgőtablettára lenne szükség. Szívesen fogadnának csomagolt szárazkolbászt, szénsavas ízestett vizet, üdítő italokat és instant kávét, valamint csokoládét és müzli szeletet. Mák Dóri ezúton is köszöni a rengeteg civil segítséget. A határra hetente indul kocsi, a civilek így fejezik ki köszönetüket a határ védőinek. A felajánlásokat a Vas Népe Szerkesztőségében (Szombathely, Széll Kálmán utca 40.) is leadhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!