Közvetítés

2020.01.13. 14:58

Élőben a tatabányai közgyűlésről

Január 23-án ismét összeül a tatabányai közgyűlés. A napirendi pontok között a böclsődei térítési díjak, a TSC támogatása és a nyilvánosság is naprendre kerül.

2020 első tatabányai közgyűlése kezdődik a városházán. Az eddigiekhez képest változás, hogy a ciklusban most először alpolgármesterekkel vágnak neki a munkának. A hangulat kicsit ünnepi, az egyik asztalon még ott van a karácsonyi ajándékcsomag, de a többi képviselőnek is jutott ajándék, ugyanis minden képviselő kapott egy új laptopot. A készülékek gondosan becsomagolva várják, hogy kibontsák őket. Van, aki már meg is kezdte ezt.

A napirendi pontok között a bölcsődei, közétkeztetési díjak éppúgy terítékre kerülnek majd, mint a T-Busz ügyvezetői posztjára kiírandó pályázat. Valószínűleg most alkotják meg azt a rendeletet is, amelyhez kapcsolódva Kupcsok Péter (Fidesz-KDNP) a közelmúltban sajtótájékoztatót is tartott, ugyanis akkor még nem volt elérhető a polgármester, Szücsné Posztovics Ilona vagyonnyilatkozata. A mostani előterjesztés mellette számos, döntéshelyzetben lévő vezető nyilatkozatát tennék nyilvánossá, egyebek mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!