szépségverseny

2021.02.05. 07:09

Tündérszépek 2021 – Ismét hárman álltak profi fotósaink kamerái elé (Videó)

Javában zajlik népszerű szépségversenyünk, a Tündérszépek 2021. Ezen a héten is bemutatjuk azokat a jelentkezőket, akik profi fotósaink előtt álltak modellt. Csütörtökön hárman érkeztek a fényképezésre, amelynek a szombathelyi Park Hotel Pelikán adott helyet.

Horváth Iza

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

A 29 éves Fehér Beatrix Celldömölkről érkezett, nem is akármilyen tapasztalatokkal. Többször járt már fotózáson, ráadásul egy tréninget is elvégzett, ahol a modellkedést is tanították. Beatrix elárulta azt is, hogy egy másik szépségversenyen is részt vett korábban, ott az elődöntőig jutott. Szeretné, ha a Tündérszépek 2021 versenyen is sikert érne el, hogy a kisfia emiatt is büszke lehessen majd rá.

Másodikként Horváth Fanni Vanessza érkezett a fotózásra, aki magabiztosan pózolt a kamerák előtt. A 21 éves vasszilvágyi lány is tapasztalatokkal jött, a Tündérszépek előtt két portréfotózása volt, és egy divatfotózást is a háta mögött van már. Kiskora óta nézi a szépségversenyeket, de igazán felkészültnek most érzi magát arra, hogy részt is vegyen egyen. Fanni elmondta, hogy önbizalomlöketet adott neki az, hogy egy éve hajszínt változtatott. Most érzi úgy, hogy elérkezett az ideje annak, hogy részt vegyen a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünkön.

Utoljára a 24 éves Horváth Dominika Angyalka állt fotósaink kamerája elé. A szombathelyi lánynak még nincs tapasztalata a szépségiparban, de régóta követi a szépségversenyeket. Elárulta lapunknak, hogy a versenyre azért jelentkezett, mert fiatal anyukaként motiválni szeretné a nőket, hogy bátran merjék megmutatni szépségüket az országnak, versenyünknek pedig pontosan ez a célja.

Kedvet kaptál a szépségversenyhez? Még nem késtél el! A versenyre 16-29 éves hölgyek jelentkezését várjuk március 7-ig. Jelentkezz a www.vaol.hu/tunderszepek oldalon, és legyél te 2021 Tündérszépe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!