Frissen Vasból

2021.05.29. 14:00

Távozik a temetkezési kft. ügyvezetője

Május 31-ével közös megegyezéssel szünteti meg a Vas Megyei Temetkezési Kft. ügyvezetője, Kiskós Ferenc munkaviszonyát Nemény András.

Tömböly Ágnes

20201207 Szombathely Vas Megyei Temetkezési Kft. illusztráció Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Fotó: VN-archív

Korábban már írtunk arról, hogy több mint 10 év után távozhat a Vas Megyei Temetkezési Kft. ügyvezetői posztjáról Kiskós Ferenc. A rendkívüli jogrendben Nemény András polgármesteri hatáskörben döntött: „Kiskós Ferenc határozatlan idejű munkaviszonyának 2021. május 31. napjával közös megegyezéssel történő megszüntetését jóváhagyom azzal, hogy a munkavállaló 7 havi távolléti díjnak megfelelő juttatásban részesül” – olvasható a május 26-ai polgármesteri határozatban.

Június 1-jétől pedig határozatlan időtartamra az önkormányzati cég ügyvezetőjének Jancsóné Sárdi Katalint bízta meg a városvezető.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-vas-megyei-temetkezesi-vallalat-igazgatoja-nem-erositette-meg-tavozasanak-hiret-4928524/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-temetkezesen-sporolnanak-aggodnak-a-szombathelyi-temetkezesi-kft-dolgozoi-4484509/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!