Vasi bulvár

2016.07.18. 14:27

Facebook-figyelő: Meglepett őz és a foci hősei az e heti merítésben

Ahogy minden héten, most is összegyűjtöttünk meglepő fotókat, posztokat a közösségi oldal vasi szeletéről.

Kerekes Béla

Kissé meglepett őz

A Mi Rábánk Facebook-csoport mindig meg tudja lepni olvasóit egy-egy jó fotóval, de a legutóbbival a fotó alanyát, ezt a ledermedt őzt is sikerült.

Imádják otthon a foci hősét

A napokban közönségtalálkozót tartottak Sárváron, amely város arról is híres, hogy szülötte Stieber Zoltán, a foci Eb hőse. Óriási szeretettel fogadták őt.

Ifjak és veteránok

Igazi rockveteránnal, Horváth Charlie-val fotózkodott a szentgotthárdi Zaporozsec, amelynek tagjai most tartanak afelé, amin a legendás zenész már túl van.

A legkisebbek is a hip-hop hívei

Alaposan elfáradt tanár és tanítvány is a most befejeződött Westside-táborban, ahol a tánciskola a legifjabbaknak mutatta be a dinamikus hip-hop titkait.

A kulisszák mögül

Hírszerkesztőnk, Varga Nóra és keresztlánya, Karolina a mai sztárfotózáson – képünket a Vasdigital fb-oldaláról közöljük. A fotózás végeredményét keressétek itt, a vaol.hu-n és a július 19-i Vas Népében!

Egy képen az egész csapat

Az új bajnoksági szezon kezdetével elkészült a szokásos Haladás-csapatfotózás:itt a fotón mindenki, aki játszik, vezet vagy edz a szombathelyi gárda környékén.

Ő és tesói is gazdát keresnek

Ezeket a cuki kölyköket a szombathelyi cserebere közösségi oldalon kínálják: gazdájukat keresik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!