Vasi bulvár

2015.06.04. 18:02

Facebook-figyelő

Vasi celebek Facebook-oldaláról szemezgettünk.

Itt repül a focilabda

FOCI Rocchi és Alcibiade szelfije olaszosra sikerült.

Segít az árva állatokon

KÖVETJÜK „Mindig jó érzés az Árvácskában lenni, mert tiszteletre méltó amit csinálnak - írta a jákfai szépség Kocsis Korinna.

Az unokák és a papa

IDŐVONAL Erről a képről egy Márai idézet jut eszembe: „Mert az ember – ezt egyre inkább hiszem – csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket." - írta dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere facebook oldalán a kép mellé.

A Fő téren edzett Niki

HÍRFOLYAM Horváth Nikoletta szombathelyi blogger, a Vas Népe állandó vendégszerzője nemrég a Fő téren edzett. A Vakvagány lány Walkenergie bemutatón vett rész - legalábbis facebook posztja szerint.

Hány lájkot ér meg ez a macho?

OSZTJUK Hány lájkot ér meg ez a macsó? - tették fel a kérdést a szombathelyi zenekar, az Ocho Macho tagjai a facebookon.

Melleket villantott

LIKE A szombathelyi szépség, Simon Marcsi ismét egy szuper képpel örvendeztette meg oldalának követőit. Ezúttal nem popsit, hanem cicit villantott Európa szépe.

Szétkapták a bűvészt a gyerekek

ALBUM Így fest egy bűvész, illuzionista, ha beszabadul egy óvodába. Nagy Jonathán a Mocorgó Óvodában járt legutóbb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!