Vasi bulvár

2015.09.14. 13:32

Facebook-figyelő

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Esküvői fotózáson

KÖVETJÜK - Esküvői fotózás másképp - írta a jákfai modell Kocsis Korinna facebook oldalára.

Bevetésre készen!

ALBUMOK - A 2015-ös évi felnőtt kvalifikációs birkózó világbajnokság apropóján posztolt Las Vegasból a szombathelyi birkózó, Ligeti Dániel

Két hónap munkája

LIKE - Két hónap munkája képekben - írta Erdélyi Rolika édesanyja büszkén a kisfiú facebook oldalára

Hajdú Bud Spencer otthonában

BEJEGYZÉSEK - A múlt héten exkluzív interjút készített Piedonével, Bud Spencerrel az otthonában Hajdú Péter műsorvezető, producer. Természetesen a facebbokra is posztolt egy közös képet az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna arca.

Shalom újratöltve

ESEMÉNY - A szombathelyről induló zenekar, az Anima Sound System az elmúlt két évtized egyik legfontosabb hazai formációja. Az együttes ezúttal legendás vérbeli dub-reggae albumának, a Shalomnak a húszadik születésnapján visszanyúl a gyökerekhez, s előadja azt az eredeti felállás több tagjával, Bognár Szilviával, Prieger Szabolccsal és Németh Tamással együtt.

Imádják Marika nénit

MEGOSZTJUK - Drága Marika néni, hát imádjuk! - így reagált a szombathelyi zenekar, az Ocho Macho a lapunkban megjelent olvasói levélre a facebookon.

Itt a város legkövérebb kutyusa?

HÍRFOLYAM - Ezt a fotót a Szombathelyi Állatkórház posztolta facebook oldalára. Talán jogos lehet az a sejtésünk, hogy itt látható a vasi megyeszékhely legkövérebb beagle kutyusa?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!