Vasi foci

2009.09.24. 11:31

Az Oszkó kapta a három a pontot - két hónapra eltiltották a sorokpolányi elnököt

Szombathely - A megyei III. osztály Déli-csoportjában szereplő Oszkó-Győrvár kapta a három pontot a Sorokpolány ellen félbeszakadt meccsen. A vendégek elnökét, november 30-ig eltiltották a pályák látogatásától.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint arról korábban beszámoltunk, a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Déli-csoportjának 5. fordulójában  az Oszkó-Sorokpolány mérkőzés második félidejének elején egy részeg oszkói néző viharzott a játéktérre, majd inzultálta a hazaiak egyik játékosát. A sorokpolányiak levonultak a pályáról, és bár időközben helyreállt a rend, nem voltak hajlandóak visszatérni és folytatni a találkozót. A Fegyelmi Bizottság korábban már meghallgatta az érintett feleket, a héten pedig ítéletet is hozott az ügyben.

- A meccs három pontját 3:0-s gólkülönbséggel az oszkóiak javára igazoltuk - tudtuk meg Komláti Istvántól, a Fegyelmi Bizottság elnökétől. - Ugyanakkor az oszkóiakat köteleztük arra, hogy soron következő két hazai meccsükre saját költségükre szövetségi ellenőrt fogadjanak. Ami a másik felet illeti: a sorokpolányiak elnöke, Hajós Tibor volt az, aki lehívta a játéktérről játékosait, ezért őt november 30-ig eltilottuk a Sorokpolány meccseinek látogatásától. Az oszkóiak nem fellebbeztek a döntés ellen, a vendégek szándékairól még nem értesültünk. 

A hazaiak elnöke, Hosszú Zoltán érdeklődésünkre közölte: a pályára berobogó drukkertól igyekeznek a szövetségi ellenőrök költségeinek egy részét behajtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!