Vasi foci

2011.05.26. 13:21

Haladás-bankett: dr. Puskás Tivadar is köszöntötte Keneseiéket (fotókkal)

Szerda este a Bellaggio étteremben tartotta évzáró bankettjét a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapata. A zöld-fehéreket dr. Puskás Tivadar polgármester is köszöntötte.

Pum András

Volt mit ünnepelniük a Haladás-játékosoknak,- vezetőknek,- tulajdonosoknak - a csapat szinte a nulláról indulva harcolta ki a bentmaradást. A szerda este fél hétkor kezdődött banketten Puskás Tivadar polgármester is köszöntötte a csapatot és gratulált Aczél Zoltánéknak a sikeres szerepléshez.

A polgármester mellett a tulajdonosi kör tagjai is asztalhoz ültek - a többségi önkormányzat képviseletében Marton Zsolt alpolgárnester, Lazáry Viktor, sportért felelős alpolgármester, Sági József a sport,-és kulturális bizottság elnöke is ott volt a szezonbúcsúztatón. Mellettük a kisebbségi tulajdonosok - Kóbor László, Illés Béla, Séllei Árpád, Horváth Balázs - is tiszteletüket tették, csakúgy mint Tóth Miklós ügyvezető és Deéry Attila volt-ügyvezető, Vörös Csaba technikai vezető. Néhány támogató és szponzor is meghívást kapott az eseményre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!