Vasi foci

2014.05.09. 12:46

Még célban a dobogó: Vasárnap a Viktória az Astra vendége lesz

A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában vasárnap 14.30-kor a Viktória az Astra-Persecutor vendége lesz.

Sokáig a Viktória-Trend Optika FC mumusának számított az Astra, ám a rájátszásban Szombathelyen egy 1-1-s döntetlent már kicsikartak a vasiak. A Viktória négy ponttal áll a harmadik FTC mögött, tehát még van esélye, hogy befogja a fővárosi csapatot.

– Jó lenne megelőzni a ferencvárosiakat, mivel ebben az esetben mienk lenne a pályafór – mondta Mitterstiller Csaba, a Viktória mestere. – Ráadásul nem kellene annyit utazgatnunk sem, tehát sokkal kényelmesebb lenne a helyzetünk. Ehhez viszont nem szabad pont nélkül maradnuk az Astra otthonában. A felsőház eddigi mérkőzésein – leszámítva az emlékezetes MTK elleni 6-0-s vereséget – három döntetlent játszottunk, nincs tehát nagy különbség a csapatok között. A pillanatnyi forma, lelkiállapot dönthet egy-egy meccsen. Óriási hátrányunk, hogy nincs igazi befejező csatárunk, a helyzeteink valamennyi találkozón megvannak, de rendre kimaradnak. Marsai Nikolett a bokájával kínlódik, összeállítást nem tudok mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!