Vasi foci

2010.03.30. 09:07

Megyei III. osztály, Sárvári-csoport: nem hibáztak az éllovasok

A megyei III-as labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjának tavaszi nyitányán nem hibázott a két éllovas, a Simaság és a Sárvári Kinizsi.

Vastag Nándor

SimaságSzergény 2:1 (1:0). - Simaság, 50 néző, vezette: Horváth Á.
Sportszerű mérkőzésen az utolsó percben szerzett góllal nyert a gyengén játszó hazai csapat. - Gólszerző: Eredics, Pálfy, illetve Vajda T. -  Jók: Horváth G., illetve Tóth Tibor, Mező K., Piri, Kerekes.

Alsóság-Nemeskocs 1:0 (1:0). -  Celldömölk, 30 néző, vezette: Tóth Z.
Az alsóságiak sok helyzetet kialakítottak, de csak egy 11-es döntött a három pont sorsáról. - Gólszerző: Komáromi (11-esből). - Jók: Komáromi, Horváth Zs., Rajczi, Vajda, illetve Sebestyén, Pintér, Szabó K. -  Kiállítva: Gyűrűsi (Nemeskocs).

ÖTE Sugárcső Ikervár-Sárvári Kinizsi 1:3 (0:1). -  Ikervár, 50 néző, vezette: Király.
A vendégek szerencsés győzelmet arattak.  Gólszerző: Nagy M., illetve Méhes 2, Marius. -  Jók: Őri P., Őri K., dr. Bíró, illetve Kaczor, Méhes.

Ostffyasszonyfa-Hosszúpereszteg 3:1 (0:0). - Ostffyasszonyfa, 50 néző, vezette: Polgár.
A hazaiak nagyot küzdve a mérkőzés végén fordították maguk javára az eredményt az elfáradó hosszúperesztegiek ellen. -  Gólszerző: Matusz 3, illetve Gondos. - Jók: Papp Á., Matusz, Vörös (mind Ostffyasszonyfa).

Mesteri-Izsákfa 1:2 (1:1). -  Mesteri, 70 néző, vezette: Mónos.
Sportszerű, reálisan döntetlennek tűnő mérkőzésen a kiállítás eldöntötte a három pont sorsát. - Gólszerző: Szíjártó, illetve Simon P. 2. - Jók: Takács, Mórocz, Tóth, Szíjártó, illetve Czilinger, Simon P., Lenorics, Jánosa. -  Kiállítva: Zsoldos (Mesteri).

Káld-Boba 0:3.  - A Káld pénzügyi okokból visszalépett a küzdelmektől. De a káldiak nem maradnak bajnokik nélkül, a Sárvári Kinizsi a tavasszal ott játssza hazai mérkőzéseit.

A 13. forduló programja. Április 4. (vasárnap), 14.00: Izsákfa-Alsóság. 16.00: Boba-Simaság, Nemeskocs-Ikervár, Szergény-Ostffyasszonyfa, Hosszúpereszteg-Mesteri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!