Vasi foci

2009.10.21. 09:48

Püspökmolnári: még nincs döntés

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság (Szombathelyi-csoport) mögöttünk hagyott fordulójában a Püspökmolnári együttesétől három labdarúgót állítottak ki. Kedden ülésezett a fegyelmi bizottság, ám az eltiltott futballisták ügyében nem született döntés.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A 10. játéknapon Püspökmolnári Lukácsházán vendégeskedett, és meglehetősen feszült hangulatú mérkőzésen kapott ki 3:2-re. A vendégektől Pusztai Péter játékvezető Kovács Gábort már a 9. percben kiállította, Horváth Zoltánnak és Horváth Bálintnak pedig a találkozó követő tumultus, lökdösődés után mutatta fel a piros lapot.

Tegnap tárgyalta Püspökmolnári ügyét a fegyelmi bizottság (FB). A tárgyaláson a klubot a csapatvezető Varga Lajos, az edző Kovács Zsolt, és az egyik kiállított futballista, Horváth Bálint képviselte. A fegyelmi bizottság tagjaként Németh Lajos és Czeglédy Gyula ült asztalhoz. A bizottság elnöke, Komláti István, halaszthatatlan magánjellegű problémái miatt nem tudott részt venni a tárgyaláson. Az FB tagjai meghallgatták a Molnári képviselőinek álláspontját, ám az elnök távollétében döntést nem hozhattak. A tárgyalás így jövő kedden folytatódik - akkor már valószínüleg kiderül, hogy milyen hosszú eliltásra számíthatnak az érintettek. Egyébként a három kiállított futballista játékengedélye jelenleg fel van függesztve, így a soron következő 11. forulóban nem léphetnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!