Klikk!

2017.12.20. 07:00

Jó reggelt, Vas megye!

Most hozta nyilvánosságra a Pentagon titkos ufókutató részlege – mert természetesen van ilyen – azt a videofelvételt, amelyben az idegenek éppen egy vadászpilótát leckéztetnek meg.

Budai Dávid

Az ígéret szerint a repülő ufóflotta széllel szemben repül, forog, és csupa olyan dolgot művel, amit egyetlen vadászgép sem tud. Na jó, végül is megérte várni három évtizedet arra, hogy egy tűéles, színes, nagy felbontású filmen számolgassam a repülő csészealjakban üldögélő ufók ráncait. Miután aztán rákattintottam a videóra, rögtön elszontyolodtam. Nem tudom, miért számítottam másra, mégis őszintén meglepett, hogy egy homályos szürke pont lassan mozog egy homályos szürke háttér előtt. Nyolcéves unokaöcsém különb videót csinál egy betört képű butatelefonnal, mint amit a profi pentagonos vadászpilótának sikerült. Hát miért van az, hogy minden ufós, jetis, Loch Ness-i szörnyes kép és videó csapnivaló minőségű? Én aztán le nem írom a választ!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!