Összefoglaló

2022.06.27. 07:00

Kibővült az értéktár, díjemelés, jónak ígérkezik a szőlőtermés, szondázni kellene, temetés futószalagon? - Ez történt a múlt héten Vasban

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Édesapja temetése előtt olvasónk maga takarított a szombathelyi ravatalozóban - videó

Maga takarított a ravatalozóban, hogy édesapja végső búcsúztatására méltóbb körülményeket teremtsen Kiss Bernadett, aki azért osztja meg történetét, hogy hasonló mással ne fordulhasson elő.

 

Tíz százaléknál több emelés - Egy általános iskolás napi térítési díja 820 forint lehet Szombathelyen

Háromszori étkezés esetén az óvodákban 620, az általános iskolákban 820, míg a középiskolákban 1230 forintra emelkedhet a gyerekek után fizetendő térítési díj.

Kibővült az értéktár - Vasi nevezetesség a becsületkassza és a Márk-rózsa - fotók

A Stirling-villában tartott ülést hétfőn a Vas Megyei Értéktár Bizottság Kevy Albert vezetésével, miután a helyszínen szemrevételeztek két javaslatot.

Halálos baleset Káldnál: esély sem volt megmenteni a busszal ütköző személyautó vezetőjét

Szerdán délután Jánosháza felől Sárvár irányába tartott a 84-es főúton egy munkásokat szállító autóbusz, amikor Káld és Gérce között egy szemből érkező román rendszámú Ford személyautó fokozatosan áttért a busz sávjába. A busz vezetője a padkára hajtott, hogy próbálja elkerülni a balesetet, de ez nem sikerült, a két jármű összeütközött.

Szondázni kellene, ha felmerül a gyanú - Szakértőt kérdeztünk: mire világít rá a kámoni eset?

Hogyan fajulhat bántalmazásig egy tanár és diák közötti konfliktushelyzet? Dr. Lazáry Györgyné gyermekklinikai szakpszichológussal, igazságügyi pszichológus szakértővel beszélgettünk a témáról.

Majdnem Toscana: jónak ígérkezik a szőlőtermés – Szétnéztünk a kőszegi hegyen - fotók

A növényvédelem és a zöldmunkák adják a legtöbb feladatot a szőlősgazdáknak ezekben a hetekben. Most dől el az is: hány fürt kötődik meg, mennyire telnek majd fel a szemek. A Kőszegi-hegység déli, védett oldalán eddig biztatóak a jelek.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!