Vádemelés

2022.06.08. 08:02

Véres gyilkosság Náraiban: legalább 32-szer megütötte az ágyban fekvő 81 éves házastársát - Az ügyészség fegyházbüntetést kért a nőre

A Vas Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a letartóztatásban lévő idős nővel szemben, aki a vád szerint 2021 júliusában, otthonukban megölte az egészségi állapota miatt védekezésre képtelen házastársát.

A vádirat szerint a nő felmosónyéllel és egy bottal bántalmazta, a fején és testszerte legalább 32 alkalommal megütötte az ágyban fekvő, egészségi állapota miatt  ellenállás kifejtésére képtelen 81 éves házastársát, aki az időben elhúzódó durva  bántalmazás miatt a szokványos fájdalmat, lelki megterhelést többszörösen  meghaladó olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen elhunyt. 

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottal szemben fegyházbüntetés és közügyektől  eltiltás kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, a vádlott nem  bocsátható feltételes szabadságra. 

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni - közölte a Vas Megyei Főügyészség.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!