Tesco épül a döggyár helyén

<b>Sárvár</b> - Hipermarket épül a Rába-parti településen. Tavaly októberben kezdődtek a munkálatok, a kivitelező azt ígéri, hogy május végén, június elején megnyithat az áruház.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tesco hipermarket nyílik néhány hónapon belül Sárváron, a kivitelező azt ígéri, hogy május végére, június elejére elkészül a komplexum. Tavaly októberben kezdődtek el a munkálatok, a földmunkákkal a kemény fagy beálltáig végeztek.  

Az ATEV Zrt. (egykori állati fehérje feldolgozó)  telephelyét vásárolta meg  a cég. A Tesco az ország egyik legnagyobb munkáltatója, Sárváron 100-150 új munkahely létesül. Kondora István, a település alpolgármestere elmondta, hogy a gazdasági válságban ez óriási segítség a sárváriaknak.  Hangsúlyozta, rengeteg hazai és külföldi fürdővendég érkezik a városba, a turisták keresik a kereskedelmi egységeket. Sárvár-Hegyközségben néhány éve  már nincsen bolt, így az ott élők ellátása végre megoldódik.Ígérik, május-júniusra kész lesz Fotó: Benkő Sándor

A hipermarket mellé parkolók is épülnek, továbbá körforgalmat is kialakítanak, hogy az üzletközpontot a vásárlók könnyebben megközelíthessék. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!