Az úttesten kényszerítette fajtalanságra a fiatal lányt - fantomképpel

Szombathely - A Szombathelyi Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya keresi azt a férfit, aki még márciusban a Négyesi utcában az úttesten erőszakkal fajtalanságra kényszerített egy 18 éves szombathelyi lányt.

zaol.hu

Szombathelyi Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya nyomozást folytat a képen látható ismeretlen tettes ellen szemérem elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.



A keresett személy 2009. március 22-én hajnali öt óra körül Szombathelyen, a Négyesi utcában az úttesten erőszakkal fajtalanságra kényszerített egy 18 éves szombathelyi lányt.
 
A keresett férfi személyleírása: körülbelül 24-30 év közötti, 180 cm magas, zömökebb testalkatú, vörösesszőke vagy világosbarna hajú (oldalt felnyírt, feje tetején, illetve középen felzselézett). Beszéde átlagos, kissé mélyebb hangon beszél. Járása jellegzetes, a külső talpélére lép, járás közben a testsúlyt a talpélére helyezi és enyhén hátrafelé dőlve közlekedik.

Bárki, aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatosan információval rendelkezik, hívja a Szombathelyi Rendőrkapitányságon a 94/521-196-os üzenetrögzítős telefonszámot vagy a Rendőrség 107-es hívószámát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!