Tíz napig élt együtt halott férjével

Szeged – Tömörkényben egy nyolcvan év körüli nőre a rendőrök törték rá az ajtót, az asszony tíz napig élt együtt halott férjével. Most pszichiátrián ápolják.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az esetről a keddi Délmagyarország számolt be. A lapnak a falubeliek elmondták, az idős emberek remeteként éltek. A férfi látta el mindkettőjüket, az asszony alig mozdult ki a házból. Az idős ember két héttel ezelőtt a boltban összeesett, de nem engedte, hogy mentőt hívjanak hozzá, csak feleségéért küldött, majd együtt hazamentek. Ezt követően már senki nem látta a férfit. 

Azt, hogy az idős férfi elhunyt, a felesége egy szomszédnak mondta el, aki szombaton kenyeret vitt nekik, miután tudta, hogy nem voltak vásárolni. Az idős asszony nem engedte be a riasztott orvosi ügyeletet, ezért rendőri segítséggel jutottak be a házba, ahol megtalálták az elhunyt holttestét. A feleséget a szentesi kórház pszichiátriai osztályára szállították, és azóta ott ápolják - írta a napilap. 
    
A rendőrség, miután folyamatban levő ügyről van szó, nem nyilatkozott az újságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!