Kommandósok fogták el a borvirágos orrú, rekedt rablót

Bük - A rács mögött van a Caramell hotel fegyveres rablója. Úgy tudjuk, Bükfürdőn kívül nagy valószínűséggel máshol is járt a férfi. A rendőrök most a távolabbi megyékben, hasonló módszerrel elkövetett fegyveres rablásokat veszik górcső alá.

Angyal László

Nagy visszhangot váltott ki a vasi fürdővárosban, szeptember 24-én,  hajnalban történt fegyveres rablás. Megírtuk, hogy  egy borvirágos orrú, rekedt hangú férfi  a Caramell hotel recepciósát, egy hölgyet  fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetve a  bevétel átadását kényszerítette. 

A rabló,  aki nem sokkal korábban még telefonon szabad szoba iránt  érdeklődött, zsákmánya csaknem százezer forint volt.  Az ügyben nagy erőkkel indult meg a nyomozás. 

Elkészült   az 50-60 év körüli  férfiről a fantomkép, melyet közöltünk.  Úgy tudjuk, a rajz  jól sikerült, olyannyira,  hogy többen is felismerni vélték az éjszakai  támadót.  

Köztük az a rendőr is, aki emlékezett rá, hogy   korábban igazoltatta az autóval közlekedő gyanúsítottat.  Az illető egyébként  nem lakott messze az elkövetés helyszínétől:  információink szerint egy Bükhöz közeli faluban, múlt szerdán  kommandósok  csaptak le  a rablóra.

A bravúros  elfogással  kapcsolatban megkerestük a rendőrség szóvivőjét, dr. Szalai Ferencet, aki a hírt megerősítette, és elmondta: az ügy részleteiről várhatóan a jövő héten tartanak sajtótájékoztatót. 

Úgy tudjuk, ennek oka: Bükfürdőn kívül nagy valószínűséggel  máshol is járt  a férfi. A rendőrök  most a   távolabbi megyékben, hasonló módszerrel elkövetett  fegyveres rablásokat veszik górcső alá. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!